Lidmaatschap

Het lidmaatschap.

Het lidmaatschap van de Tourclub Sas van Gent kent vele voordelen. Vooral fietsers die het leuk vinden om in een groep te fietsen.
Enkele van die voordelen zijn:

  • Recht op deelname aan clubritten en andere evenementen van Tourclub Sas van Gent.
  • 3 x per jaar ontvang je ons eigen clubblad "het Racertje".
  • Een fietsverzekering met Europese dekking, goede verzekering voor materiaalschade aan fiets en/of persoonlijke eigendommen bij een ongeval. De verzekering omvat een unieke verzekeringsdekking, bestaande uit een aansprakelijkheidsverzekering, fietsverzekering en een ongevallenverzekering.
  • Met de ToerFietsKaart (lidmaatschapskaart van de NTFU) ontvang je korting bij duizenden NTFU-evenementen.
  • Jaarlijks ontvang je het Toerfiets Evenementen Programma (TEP), een fietsjaaroverzicht met ruim 5000 NTFU-toerfietsevenementen in heel Nederland met handige gegevens zoals soort tocht, afstand en startadres.
  • Tevens ontvang je 6 x per jaar het blad Fietssport, een tijdschrift boordevol interessante informatie over o.a. fietstochten, technieken en fietsmaterialen.

     

Je bent uiteraard van harte welkom om een maand, GRATIS, met ons mee te fietsen voordat je besluit of je wel of geen lid wordt.

De contributie per jaar bedraagt:

Lidmaatschap Prijs per persoon in Euro's
Lid € 70 ,-
Lidmaatschap gezinslid € 50 ,-
Toerfietskaart jeugdlid € 45 ,-
Toerfietskaart jeugdlid (gezinslid) € 40 ,-

 


 

 

Indien je interesse hebt over het lidmaatschap en de activiteiten van Tourclub Sas van Gent, neem dan contact op met een van de bestuursleden.